Massage

Je baby groeit, je baarmoeder groeit, je buik groeit. Dat is leuk natuurlijk, maar het is ook best een beetje zwaar. Hoe lekker zou het zijn om weer even heerlijk op je buik te kunnen liggen en even de zwaarte ervan niet te voelen? Heel lekker, toch? Gun jezelf (of je zwangere vrouw, vriendin, dochter, zus etc.) een heerlijke ontspanningsmassage.

Voor de massage kom ik bij je thuis. Ik neem mijn massagetafel gewoon mee. Deze tafel is speciaal voor jou en je zwangere buik gemaakt, je kunt dus lekker op je buik liggen. Door de elastische onderkant wordt jouw buik optimaal ondersteunt.

Ook voor een heerlijke massage voor je newborn ben je bij Praktijk Bevallen aan het juiste adres. Ik leer je graag hoe je al in de kraamweek je kindje een hele prettige massage kunt geven en geef handige tips over wat massage bijvoorbeeld kan doen tegen die vervelende darmkrampjes.

Zwangerschapsmassage

Voor deze fijne ontspannende massage kom ik bij jou thuis. Ik neem mijn massagetafel uiteraard mee. De massagetafel heeft een uitsparing voor je zwangere buik en borsten, dus je kunt heerlijk op je buik liggen tijdens de massage.

De massage duurt ongeveer een uur. Hierbij zal ik je rug, je benen en je voeten masseren. Uiteraard houd ik rekening met contra-indicaties en maak ik gebruik van heerlijk warme olie.

Je kunt een losse massage boeken, maar ook gaan voor een strippenkaart. Deze is 6 maanden geldig en goed voor 5 massages.

Babymassage in de kraamperiode

Deze cursus kan gevolgd worden tijdens de zwangerschap of in de eerste 3 weken na de bevalling.

De cursus geef ik bij jullie thuis en duurt ongeveer 2 uur. Technieken die jullie o.a. gaan leren zijn:

♥ Meer dan 10 verschillende massage technieken

♥ Technieken die je kunt toepassen bij darmkrampjes

♥ Wanneer wel of juist niet de baby te masseren

♥ Hoe lang en hoe vaak te masseren.

* Volgen jullie ook een cursus Samen Bevallen of nemen jullie 1 van de doula pakketten af, dan ontvangen jullie € 15,- korting op beide massages.

06-52786698
info@praktijkbevallen.nl
Dick Bosstraat 177, 1336 CZ Almere