Verhuur

Ontspanning is heel erg belangrijk wanneer je aan het bevallen bent. Om ontspannen tijdens het bevallen makkelijker te maken, kun je gebruik maken van vele hulpmiddelen. Een aantal van deze hulpmiddelen kun je huren bij Praktijk Bevallen.nl.

Als je graag in bad wilt bevallen dan is het handig hiervoor een speciaal bevalbad in huis te hebben. Je kunt deze natuurlijk zelf aanschaffen, maar omdat je het bad waarschijnlijk niet heel vaak zult gebruiken is huren vaak een stuk voordeliger. Praktijk Bevallen.nl verhuurt zulke bevalbaden. 

Ook kun je bij Praktijk Bevallen.nl een GeboorteTens huren. Dit apparaatje werkt pijnstillend, zonder dat je gebruik hoeft te maken van medicatie.  

Bevalbad

Bevallen in bad kent heel veel voordelen. Het warme water helpt je spieren te ontspannen, waardoor je de weeën vaak beter kunt opvangen. Het water werkt op die manier als een natuurlijke pijnstiller. Ook kun je in bad verschillende posities aannemen die bevorderend zijn voor het proces van de bevalling. Voor je kindje is geboren worden in bad een hele prettige overgang van het leven in de baarmoeder naar een leven buiten de baarmoeder.

Bij het huren van een bevalbad bij Praktijk Bevallen.nl is het volgende inbegrepen:

♥ Bevalbad Birthpool in a Box Normaal (2-persoons)

♥ Hygiënepakket bestaande uit:
- Hygienische binnenhoes
- Elektrische dompelpomp om het water na gebruik uit het bad te pompen
- Schepnetje
- Vloerbeschermkleed met antislip laag voor de veiligheid
- Extra antislip-matje klein
- Badthermometer
- Niet-giftige waterslang van 10 meter
- Universele kraankoppelstukken (past op 99 van de 100 kranen)
- Set gynaecologische handschoenen lang
- Duidelijke Nederlandstalige handleiding

♥ Elektrische pomp om het bad op te pompen

♥ Het bevalbad inclusief een nieuw hygiënepakket en een pomp kan vanaf week 36 van de zwangerschap in Almere worden opgehaald en is tot en met 3 weken na de uitgerekende datum voor jou, daarna moet het bevalbad samen met de pomp worden terug gebracht

♥ Thuisbezorgen en ophalen is ook mogelijk als je in Almere woont, hiervoor betaal je € 10,- extra

GeboorteTens

Een fijne manier van pijnbestrijding tijdens de bevalling, zonder gebruik te maken van medische pijnstilling is het gebruiken van een GeboorteTens. De GeboorteTens is een apparaatje die ervoor zorgt dat doormiddel van elektroden, die je op je lange rugspieren plaatst, de zenuwbanen in de rug worden gestimuleerd. De elektroden geven lichte schokjes en die schokjes onderbreken het pijnsignaal naar de hersenen en stimuleren tegelijkertijd ook de aanmaak van het hormoon endorfine, een lichaamseigen pijnstiller.

Van de GeboorteTens zijn verschillende soorten. Praktijk Bevallen.nl verhuurt de ElleTens. Deze is veilig te gebruiken zowel thuis als in het ziekenhuis. Er zitten voor je kindje geen bijwerkingen aan. Heb je een pacemaker, of wil je graag in bad of onder de douche, dan kun je de ElleTens helaas niet gebruiken!

Bij de huur van de ElleTens 2 is het volgende inbegrepen:

♥ De ElleTens inclusief setje nieuwe elektroden, extra snoertje voor de elektroden, extra setje batterijen en een gebruikshandleiding

♥ Vanaf week 36 van de zwangerschap tot 3 weken na de uitgerekende datum is de ElleTens voor jou

♥ Ophalen en retourbrengen in Almere

♥ Opsturen per post is ook mogelijk, dan betaal je alleen wel extra verzendkosten

* Volg je ook een cursus Samen Bevallen bij mij dan ontvang je € 10,- korting op de huur van een bevalbad en/of de GeboorteTens

Reserveer hier een bevalbad en/of GeboorteTens

Verhuur
06-52786698
info@praktijkbevallen.nl
Dick Bosstraat 177, 1336 CZ Almere